Online behandlingar/lektioner för dig som redan är befintlig kund

Eftersom många är oroliga nu och undviker att gå på behandlingar så erbjuder jag från och med vecka 15 (tisdag den 7 april) möjlighet att boka Hanna Somaticslektioner och EFT behandlingar online via Appen Zoom. Du behöver hämta appen till din telefon eller till din dator.

zoomjpg

Hur går det till?

Det går till så att du bokar tid som vanligt men istället väljer alternativen Hanna Somatics eller EFT-behandling. Kort innan bokad tid får du en länk via epost, du klickar på den och godkänner villkoren i Zoom och sedan får vi kontakt online. Eftersom detta är en första test och utvärdering är behandlings / lektionstiden endast 35 minuter lång. Pris är 395 kr och betalning sker via Swish. Om detta går vägen kommer tiden att förlängas till 60 minuter. Du bokar timtiderna som finns i bokningskalendern så avbryter vi efter 35 minuter.

Hanna Somaticslektioner

För dig som redan håller på med Hanna Somatics hemma och ha en uppdatering eller bli guidad till avslappning. Många har mer ont i kroppen nu p.g.a Coronasituationen. När man är orolig och inte vet vad som ska hända kan skrämselreflexen aktiveras (framsidan av kroppen spänns och dras ihop) vilket kan kännas mycket obehagligt och ge symptom som ytlig andning och ångestliknande känslor. Nattsömnen och blodtrycket kan även påverkas negativt av detta. Hanna Somatics återställer kroppens respons på hjärnans nivå och tar dig tillbaka till en naturlig avslappning. Verkligen ett verktyg att användas i kris och stressituationer. Du har lediga mjuka kläder och ligger på en yogamatta under lektionen. Det kan vara bra att prova innan hur du ska placera telefonen eller datorn så att hela du syns i bilden eftersom jag behöver se dig under tiden. Läs mer om Somatics på www.somatics-uppsala.se

EFT (Emotional Freedom Therapy)

EFT är ett verktyg som utvecklades av Psykologen Roger Callahan för över 30 år sedan. Det kallas även för tankefältterapi och är ett kraftfullt verktyg där man kan prata om känslor som är jobbiga, te.x oron för Coronasituationen, stresskänslor man känner, ledsenhet, hopplöshetskänslor eller liknande. Man definierar problemet noggrant och sedan knackar man på speciella akupunkturpunkter och låter energin eller laddningen kring problemet lösas upp i kroppen. Jag guidar dig igenom processen i lugn och ro. Metoden är väldigt effektiv och ger ofta bra och snabb effekt och lättnad. Du kan med träning lära dig att använda metoden hemma när du vill. Jag har använt EFT i snart 20 år och gett många kurser och gett många behandlingar med gott resultat. Du sitter upp under behandlingen och vi pratar under tiden samtidigt som du knackar på de olika punkterna på dig själv.

Kontakta mig här om du har frågor 

Observera att onlinebehandlingarna är för redan befintliga kunder, personligt besök med hälsodeklaration behövs för nya kunder.